vineri, 26 august 2011

Asa NUUUUUUUUUUUUUUUU

      Cu niste dubii in ceea ce priveste mirosul foarte puternic de amoniac al vopselei am zis totusi sa incerc....si rau am facut. Nu intelegeti nimic nu ? Pai sa va povestesc:
-ora 1 noaptea ...chef nebun de vopsit...persoana available Matusa' ...vopsea Prestige(cumparata de mama), nuanta nu o stiu exact dar este prima de sus din poza.

Bun...zis si facut: amestecat un tub de prestige cu jumate blond sa iasa mai deschis cum ma fac de obicei (doar ca fol o alta vopsea). Pe la jumatatea actiunii imi spune Matusa' ca nu are ochelarii...ma ofer sa ii aduc dar imi zice ca se descurca...hmmm reticenta continuam....termina radacinile si ma intreaba: auzi da vroiai sa iti fac si lungimea ca nu am mai pastrat vopsea :| binenteles ca ma apuca spumele pamantului dar ma calmez si ii spun sa faca tot posibilul sa ajunga ca nu pot ramane jumate portocalie (se decolorase grav de la ultima vopsire)...35 minute si ma indrept victorioasa spre baie....pac pac si cand ma vad in oglinda stupoare....bruneta!!!!
   
 Injur tot ce pot si ma razbun pe un pachet de tigari ca mai apoi sa adorm in chinuri. A doua zi la lumina naturala observ ca sunt o "visina putreda" dar oricum....de la o zmeurica coapta la o visina putreda e cale luuunga. Astia ar trebui dati in judecata....nu am sa mai cumpar in viata mea @#@#$# asta de vopsea si va sfatuiesc sa o ocoliti. Cam asta e ce a iesit, inca nu ma pot obisnui desi nu e foarte rea (in poza nu se observa ca mi-a tras Matusa' si niste suvite de la fosta vopsire/a uitat sa acopere tot):




Daca dati click sa mariti prima poza o sa vedeti mult mai bine diferente intre ele....si tineti cont ca imi batea lumina naturala in par in momentul in care am facut poza...ca altfel este si mai inchisa nuanta. Tin sa mai precizez o data ca nuanta parului meu era una foarte deschisa de portocaliu deci nu avea cum sa fie vina mea pt intensitatea culorii.

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...