marți, 6 martie 2012

Review: Pigment M.A.C.- Tilt


Produsul zilei este Mac- Tilt, un pigment bleu cu reflexii aurii-verzui. Pigmentii sunt farduri pulbere care se pot folosi, in functie de culoare, ca si fard, ruj (in combinatie cu un gloss), blush (ca atare), iluminator  sau chiar amestecati cu oja preferata.
Nuanta aceasta albastra este un pic mai pretentioasa pentru a fi folosita in diverse combinatii. Mai jos aveti variatii ale nuantei in functie de baza de creion folosita:




PS: Din ce am vazut, rezistenta nu este una uimitoare dar nu am testat produsul cu o baza deci se poate sa ma insel...revin cu un update. Si binenteles produsul este o copie fidela a brandului american.

Produsul il gasiti pe siteul Cosmetiq la pretul de 29 lei.

XOXO,
PIXIE

2 comentarii:

  1. Ai spus o "copie fidela" deci nu e Mac original sa inteleg? Nu ca fac pe pretentioasa, doar ca din titlu credeam ca e Mac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adelina am zis copie fidela deoarece nu vad cum acest produs poate costa doar 29 lei. Plus ca e plin e-bayul de astfel de produse. Dar daca un produs, fie el si fake, isi face treaba bine nu prea ma intereseaza daca e fake au nu ...oricum platesti brandul.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...