miercuri, 4 iulie 2012

Clinica dentara Favero- tu ai grija de zambetul tau?


Situata in City Gate South Tower din apopiere de Piata Presei, Clinica Favero si-a deschis portile de la 1 iulie. Inovatiile si cunostintele medicilor recunoscuti la nivel international sunt acum si in Romania.
 Pe langa obisnuitele proceduri, acum puteti scapa de sforait (stiu ce ii fac cadou tatalui meu de craciun :| ), transplantul de os nu mai este necesar in cazul parodontozei severe, reabilitarea arcadelor dentare se realizeaza intr-o singura zi, se tin cursuri specializate pentru medicii stomatologi samd.
Aparatura folosita este de ultima generatie iar calitatea si profesionalismul sunt la cel mai inalt nivel. Clinica este de asemenea dotata cu 2 sali de asteptare pentru adulti si o camera pentru copii. In cele 10 cabinete sunt montate "interfoane", un dispozitiv care monitorizeaza pacientul in timpul unei radiografii dentare sau oricare alta procedura necesita atentie permanenta.


Pentru pacientii din alt oras exista un serviciu complet ce include pe langa tratament, transportul de la aeroport si oferte pentru un hotel de lux. 
Eu consider dintii ca fiind o investitie. Nu imi doresc sa ii port in pahar prematur asa ca le acord o atentie deosebita. Pe langa ingrijirea zilnica, de 1-2 ori pe saptamana folosesc ata dentara (nu am rabdare sa o folosesc mereu din pacate), de 2 ori pe an fac cate un detartraj si cum apare cel mai mic semn de carie, fug la control. 

Nu lasa problemele dentare sa iti afecteze zambetul. Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, dar daca razi fara motiv clar ai nevoie de ceva medicamente!

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...