miercuri, 25 ianuarie 2012

Red Head-MOVIE COLORS

Nuantator Movie Colors- Red

De vreo 2 luni arat ca un ou de Paste.Care e secretul? Nuantatorul Movie Colors in nuanta red. Am avut o copilarie mai traumatizanta pentru unii si mai colorata pentru altii. Nu cred sa existe nuanta turbata pe care sa nu o fi incercat.

Parul meu a suferit multe schimbari de-a lungul timpului si o sa va arat o mica particica din ele pentru ca nu am poze cu toate. Cand credeam ca mi-a venit mintea la cap si revin si eu la o culoare normala m-a cuprins melancolia si dorul de nebunie controlata.

Acest nuantator este destul de greu de intretinut (ca orice alta vopsea fara amoniac) si trebuie repetata procedura cam la 2 saptamani-in functie de cat de des te speli pe cap. Cum eu imi spal parul la 2 zile normal ma tine mai putin. Un flacon/tub/recipient imi ajunge pentru 2 aplicari chiar daca am parul lungut.

Pret: 20-25 lei in functie de magazin
Se gaseste in: Sir, Obor, Idm, diverse magazinase de cartier, etc (asta in Bucuresti-in alte orase nu am idee din pacate)
Culori: alb, portocaliu, albastru, roz, rosu, verde, galben, mov (le-am incercat pe toate)
Este nevoie de o decolorare in prealabil pentru a iesi o nuanta turbata si se va repeta procedura o data cu noile radacini.




















PS: dupa cum spuneam sunt doar CATEVA exemple....in realitate au fost cu mult mai multe.Tunsorile nu ma apuc sa le insir ca pica bloggerul de la atatea poze :))
Desigur ma bate din nou gandul sa imi schimb culoarea pentru ca m-am plictisit...ceva sugestii mai normale? Ma gandeam la un ciocolatiu cu suvite blonde in breton :-s

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...