luni, 27 august 2012

Ceai, Uk, fete frumoase si manechiura?


Ce au in comun toate acestea? Un eveniment marca ApolloMod Distributions, care au cu detasare cele mai dragute si intime evenimente la care am fost eu prezenta pana acum. Am fost invitate cu mic cu mare la ceainaria Infinitea pentru a ne familiariza cu produsele KillyS, despre care nu stiam prea multe.
Ca niste bloggerite curioase ce suntem, binenteles ca ne-am bagat nasucurile prin toate bunatatile de pe masa, am testat produsele, ne-am jucat cu ele si ne-am simtit bine la "ceaiul de la ora 5" (care a fost mmmmmBUN).

Pe langa toate joculetele organizate de sponsori am facut cunostinta cu Cristina Udrea, tehnician de unghii la salonul Keune Studio Fashion Hair, care ne-a familiarizat cu produsele KillyS si ne-a raspuns la zecile de intrebari cu privire la ingrijirea unghiilor acasa. Cei de la Meli Melo ne-au accesorizat tinutele iar alti sponsori au oferit inca 10 premii surpriza.


Am avut ocazia sa testez o parte din produsele KillyS si ma declar indragostita de creionul cu acetona pentru retusul manechiurii, oja alba pentru french si de tratamentul pentru intarirea unghiilor. Urmeaza sa imi cumpar si uleiul pentru cuticule cu aroma de portocale care avea o aroma delicioasa.



 In supermarketuri si hipermarketuri gasiti si restul produselor la preturi mai mult decat accesibile. Raportul calitate-pret este unul foarte bun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...